+359 888 342 734; +359 899 594 164
DMD Build

Запознай се с нашите предимства

Проектиране и изграждане на нова енергоспестяваща къща не са лесни процеси. Има много норми, фактори и изисквания на които тя трябва да издържи и отговаря, а това може да бъде предизвикателство.

 • 01
  Професионалисти
  Малък екип от проектанти, инженери и строители, с богат опит в различни сфери на строителството. Обединени от идеята за съвършенната енергоспестяваща къща, работата за тях е удоволствие, а усмивките в лицата на доволните клиенти - награда за добре свършената работа.
 • 02
  Най-добрите материали
  Изполваните от нас материали са с доказано качество и правилно приложение в нашите къщи. Най-подходящата дървесина за носеща, подова и фасадна конструкция, обработена по нужния начин според мястото на приложение. Изолационни материали с плътност и дебелина, покриващи изискванията на стандарт пасивна къща. Сертифицирани лепила, бои, крепежи, ВиК и Ел материали от доказани производители.
 • 03
  Бързо строителство
  Предварително подготвените модули и компоненти на носещата конструкция, спомагат за бързия монтаж. Всеки един се изработва в цехови условия и е съобразен с КМД чертежите на проекта. Това в комбинация с екипността и професионализма на монтажниците, допринася за изграждането на една такава къща, до ниво затворена с дограма, за не повече от 21 дена. ВиК, Ел., и вътрешно разпределение са допълнително време, което зависи вида и изискванията на проекта.
 • 04
  Гаранция за издръжливост
  Поетите от нас гаранции за изработка и монатаж са съобразените с нормите за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минималните гаранционни срокове за изпълнени строително-монтажни работи на съоръжения и строителни обекти. По отношение на вложените материали, правилно третирана и защитена дървесина гарантира над 30г. използване без промяна в качествата. Същото важи и за изолационните материали. Защитени от UV лъчите, на практика остават вечни.
 • 05
  Индивидуален подход
  Всеки проект е съобразен с терена, желанието на клиента и не на последно място, професионалното мнение на екипът ни. Съвкупността от тези рамки и изисквания, водят до най-правилните резултати.
 • 06
  Строителство на труднодостъпни места
  Къщите могат да бъдат монтирани и на места, трудно достижими от строителна техника. На практика в процеса на изграждане, тя не е нужна. Нестандартната, но доказано здрава и уникална по рода си сеизмично устойчива конструкция, може да бъде монтирана на всякакви терени и наклони. Изключително малкото количество електроенергия, нужна за охлаждане и отопление, я прави независима. С инсталирането на минимални мощности на възобнобновяеми източници може лесно да се постигне пълната независимост.
Нашата дървесина

Дървесината в нашите конструкции

Fusce ac lobortis ex, ac laoreet lacus. Morbi auctor vestibulum urna, ut interdum ipsum maximus et. Sed sed condimentum massa.

Дъб

Дъбовата е най-широко използваната твърда дървесина.

Бреза

Мека дървесина, еластична и жилава, трудна за цепене.

Бук

Дървесина с високи механични свойства. След импрегнацията издържа над 30 години.

Лиственица

Дървесината на лиственица е една от най-издръжливите и влагоустойчиви дървесини.

за DMD Build

Запознайте се с нашия екип

Добромир Георгиев

Организатор

Десислав Ангелов

Технически ръководител

Росен Иванов

Архитект

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter