+359 888 342 734; +359 899 594 164

Идеалната къща е определение, което всеки разбира по свой собствен начин. Обикновено критериите, които правят къщата такава, са идеалната комбинация от брой етажи, спални, бани, както и наличието на склад, мазе, кабинет, веранда, гараж и други, допринасящи за допълнително удобство и уют. На практика идеалната къща е неусъществим проект. Тя е нещото, което хората мечтаят, с нереални  дадености и възможности. Обикновено си представят дом в определен стил – стар, алпийски, модерен, облицован с камъни, стени с големи панорамни прозорци, завършен с актуални облицовки и мазилки или оставени на видим бетон. Външния вид е това, което прави къщата красива, но не винаги уютна, удобна и практична.

Строежът на къща, без значение от вида и параметрите, е „скъпо“ удоволствие. Парите са важен ресурс, но не за всеки. Еднакво важни за всички са времето и похабените нерви и главоболия. Стандартното строителство със стоманобетонни конструкции, тухли, итонг, бетонови блокчета и др. отнемат много време, а в бъдеще успоредно с дълголетието не носят нищо хубаво. Ресурсите са нужни както при строежа, така и за бъдещите подръжка и разходи за отопление и охлаждане.

В днешно време много често нестандартното мислене води до по-добри резултати. Затова мислете нестандартно. Изберете дървена енергоспестяваща къща, защото е здрава и сеизмично устойчива, надеждна, с по-ниски разходи за поддръжка, а се изгражда за много по-кратко време от стандартните къщи. Защото желаната „идеална къща“ – правилната пропорция от конструкция, обем, архитектура и ефективност ще придобие реални измерения. Защото нашите проектанти и монтажници ще я проектират и построят експедитивно и качествено, отговарящо на вашите изисквания и на условията, покриващи стандарта „Пасивна къща“. Ако критериите Ви при избор на къща са такива, с  изборът на енергоспестяваща къща от DMD Build ще получите продукт, отговарящ на Вашите.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter